Αγαπητές/οί συνάδελφοι και φίλες/οι,

Με πολλή μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Συνεδρίου της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας που φέτος θα πραγματοποιηθεί κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το διήμερο 11-12 Ιουνίου 2021 στην Αθήνα είτε υβριδικά σε ξενοδοχείο, είτε
διαδικτυακά ανάλογα με την πορεία της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19 και σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν τον Ιούνιο στα πλαίσια του περιορισμού της διασποράς του ιού.
Είναι πεποίθηση μου ότι στην τόσο δύσκολη περίοδο πανδημίας που διανύουμε η οποία έχει επηρεάσει σημαντικά κάθε έκφανση της επιστημονικής, επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής ζωής όλων μας, καθίσταται ακόμη περισσότερο επιτακτική η ανάγκη της επιστημονικής μας επικοινωνίας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μας περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια τα οποία θα πραγματεύονται τα πλέον επίκαιρα θέματα, καθώς και τις νεότερες εξελίξεις σε όλους τους κύριους τομείς της Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας. Σε αυτό το διήμερο ταξίδι της γνώσης θα μας οδηγήσουν τόσο έμπειροι όσο και νεότεροι ομιλητές του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο, μέσω του γόνιμου διαλόγου ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών, την εξαγωγή χρηστικών συμπερασμάτων που θα μας βοηθήσουν αφενός στην επιστημονική μας εξέλιξη και αφετέρου στην καθημερινή μας κλινική πράξη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχή διεξαγωγή του Συνεδρίου στις δύσκολες συνθήκες της περιόδου της πανδημίας και σας καλώ στην Αθήνα σε μια «ζεστή επιστημονική φιλοξενία».

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Σταματούλα Τσικρικά

Σταματούλα Τσικρικά
Πρόεδρος Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

Newsletter

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΚΟΣΤΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
USD

Πνευμονολόγοι 100 €
Ειδικοί άλλων ειδικοτήτων 70 €
Ειδικευόμενοι ΔΩΡΕΑΝ

Book Now
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Free

Πνευμονολόγοι 50 €
Ειδικοί άλλων ειδικοτήτων 50 €
Αλλοι επαγγελματίες υγείας 50 €
Ειδικευόμενοι ΔΩΡΕΑΝ
Νοσηλευτές 50 €
Φοιτητές ΔΩΡΕΑΝ *Αφορά προπτυχιακούς φοιτητές με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας

Book Now

ΧΟΡΗΓΟΙ

3223Days
14Hours
7Mins
0Secs
    X