ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Συνεδρίου
11 & 12 Ιουνίου 2021

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Οδηγίες για την πλατφόρμα αναμετάδοσης θα αποσταλούν σε όλους τους εγγεγραμμένους
συνέδρους.

Τόπος Διεξαγωγής Συνεδρίου
Ξενοδοχείο Divani Caravel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21
Τηλ: 210 720 7000
Εξυπηρετούν οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας:
Λεωφορείο: 214, 224, 550, 608, 815, Ε14
Μετρό: Μ3
Google Maps link

Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας Συνεδρίου
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 08:00 – 21:00
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 08:00 – 20:30

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποστέλλονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου μερικές ημέρες μετά τη λήξη του Συνεδρίου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο (συμμετοχή με φυσική παρουσία ή διαδικτυακή παρακολούθηση). Ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα εξαρτηθεί από τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα. Ενδέχεται να είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τις εγγραφές με φυσική παρουσία (με προτεραιότητα στις κατηγορίες “Ειδικοί” & “Ειδικευόμενοι Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας”)

Μοριοδότηση
Στο συνέδριο θα χορηγηθούν 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης. Επισημαίνεται ότι κάθε (1) μόριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης αντιστοιχεί σε μια πλήρη ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Η χορήγηση των μορίων θα γίνεται μόνο εφόσον υποβληθεί συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του επιστημονικού προγράμματος του Συνεδρίου.

Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο

Για δηλώσεις φυσικής παρουσίας  παρακαλείσθε όπως, ορίσετε τις ημέρες και ώρες παρακολούθησης για τις οποίες ενδιαφέρεστε, και στείλτε το αίτημα σας στο e-mail info@epnelrespiratory-athens.gr.
Η προσέλευση στο χώρο του συνεδρίου, ξενοδοχείο Divani Caravel, χωρίς την έγγραφη επιβεβαίωση του αιτήματος σας από τη γραμματεία του συνεδρίου, δεν θα γίνεται δεκτή.
Οι σύνεδροι που επιθυμούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες θα πρέπει κατά την είσοδό τους στο χώρο του συνεδρίου να επιδείξουν τα εξής:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε περίπτωση που έχετε ήδη εμβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίσετε αρνητικό αντιγονικό τεστ PCR το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες, ή rapid test / self test τα οποία θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και θα έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48 ώρες.
2. Απόδειξη εγγραφής του συνεδρίου θα ληφθεί με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας και θα το επιδείξετε κατά την είσοδο σας στον χώρο του συνεδρίου.
Θα τηρηθούν απαρεγκλίτως όλα τα αναγκαία μέτρα υγειονομικής προφύλαξης για την πανδημία.
Εγγραφές δεν θα πραγματοποιούνται επί τόπου.

X